Covert Front 2, hungarian solution


COVERT FRONT EPISODE 2: STATION ON THE HORIZON MEGOLDÁS

FONTOS: Nagyon szívesen írok megoldásokat, de nem azért teszem, hogy más egyetlen pillantás alatt átmásolja a saját honlapjára, pontos forrásmegjelölés (http://sickestreality.blogspot.com/) nélkül. Kérlek, te se tedd, köszi!

1. Kattints a gyufáddal a sötétbe. Előfordulhat, hogy majd elalszik a gyufa, ekkor csak újra meg kell gyújtani, mint most.

2. Menj egyenesen ötöt. Egy téglafalat látsz, amiből kiáll három tégla. Kattints ezekre. Menj balra, vedd fel a szerkezet tetejéről a ellenállást és húzd le a szerkezeten a kis gombot.

3. Menj vissza és a falnál most menj jobbra. Menj be balra a bejáraton, majd jobbra. Menj végig és a földön találni fogsz egy ellenállást.

4. Menj vissza a lámpás elágazásig és itt menj balra. Menj végig és húzd meg a falon a kapcsolót.

5. Menj hátra egészen addig, amíg meg nem látsz egy piros falat egy nagy lyukkal. Menj be rajta, majd egyenesen az elágazásig. Menj be a bal lyukba, a végén találsz egy biztosítékot.

6. Menj vissza és menj be a jobb oldali lyukba, ennek a végén a földön filmszalagot találsz.

7. Menj vissza a csatornaelágazáshoz és fordulj jobbra. Menj be az ajtón, majd tovább egyenesen, amíg egy négy ajtóval rendelkező terembe nem érsz.

8. Menj be az első ajtón jobbra. A szekrényen egy vezetéket találsz. Menj be a második ajtón jobbra, a jobb oldali asztalon egy piros drótot találsz.

9. Menj be az első bal ajtón és a jobb oldali dobozban találsz egy csavarhúzót.

10. Nézd meg ugyanebben a szobában a jobb felső sarokban lévő dobozt a falon és szedd le a fedőlapját a csavarhúzóval. Tedd az alsó részébe az ellenállásokat és a piros drótot, a bal oldali részébe a biztosítékot, majd húzd meg rajta a kart.

11. Menj be a túlsó bal ajtón és nézd meg a nagy szürke szerkezetet az asztalon. Csavarozd le róla a fedőlapot és dugd be ide a vezetéket. Ha megjelenik a levél, kattints a Send gombra.

12. Kattints a bal sarokban lévő szerkezeten a villogó gomb melletti gombra és nézd meg a papírt. Jegyezd meg a jelszót.

13. Menj vissza a terembe és át a szemben lévő ajtón. A jobb falon van egy billentyűzet, ide kell beírnod az előbb látott kódot. Tanácsos először lejegyezni, hogy melyik gomb melyik a billentyűzeten, mert össze vannak keverve. (Az első sor gombjai: 80596, az alsó: 342I7.) Nyomd meg az alsó gombot és menj be jobbra. Az alsó polc jobb felén filmszalagot találsz.

14. Menj be balra. Nyomd meg a zöld gombot a bal sarokban lévő szerkezeten és vedd fel a filmszalagot. Tedd a hármas számú filmszalagot a jobb oldalon lévő vetítőgépbe és nézd meg. Az egyik jelenetben látni fogod a két ajtó között a falon, hogyan kell a körökben állnia a mutatóknak, jegyezd meg. Vedd fel a gépből a filmet újra és menj ki.

15. Állítsd be a köröket a film alapján: az elsőnél a sötét rész legyen a jobb alsó részen, a másodiknál álljon balra, a harmadiknál a jobb felső irányba, a negyediknél a bal felső irányba.

16. Menj hátra egészen addig, amíg a piros csatornák elágazásához nem érsz. Menj be a jobb oldali csatornán, majd a végén fordulj jobbra és szállj be a liftbe. Fordulj jobbra és nyomd meg a gombot.

17. A jelenet után megérkezik hozzád egy autó. Adj be az ablakán mindent, ami nálad van és vedd fel a kártyát. Kattints a kártyára.

author: Sickestreality