Covert Front 3, hungarian solution


COVERT FRONT EPISODE 3: NIGHT IN ZÜRICH MEGOLDÁS

FONTOS: Nagyon szívesen írok megoldásokat, de nem azért teszem, hogy más egyetlen pillantás alatt átmásolja a saját honlapjára, pontos forrásmegjelölés (http://sickestreality.blogspot.com/) nélkül. Kérlek, te se tedd, köszi!

1. Menj balra és vedd el a fazontól az újságot. Nézd meg és vedd ki belőle a pénztárcát és a papírokat. Menj jobbra és menj ki az ajtón.

2. Menj balra és menj be a jobb oldali ajtón. A papírjaid a bécsi járatot említik, így nézd meg a bal falon a menetrendet és a Bécshez tartozó időpontot: 23:40.

3. A jobb oldali ablaknál vedd meg a bécsi jegyet, vagyis a középsőt (Buy gomb).

4. Menj hátra, majd jobbra kettőt, be az ajtón, most a váróban vagy. Menj innen még kettőt jobbra. A papírjaid alján szerepel, hogy CII, vagyis keresd meg a 102-es megőrzőt (legfelül középen). Írd be a billentyűzeten a bécsi vonat indulását: 2340 és nyomd meg a gombot. Vegyél fel mindent, amit találsz.

5. Menj vissza oda, ahol az előbb a jegyet vetted és a bal oldali ablaknál vegyél egy svájcibicskát és egy képeslapot.

6. Lépj hátra és menj be a bal ajtón, majd menj mindig balra, amíg be nem érsz a vécébe. Itt nyisd ki a jobb ajtót és nézz felfelé. Szedd le a bicskával a csavarokat az ablakról és menj ki.

7. Menj be a szemben lévő házba és beszélgess a fazonnal. Vedd meg a 14-es szoba kulcsát.

8. Menj az emeletre és menj balra, majd nyisd ki az ajtót a kulccsal. Az ágyon találsz egy könyvet, benne pedig egy papírt.

9. Menj a szekrény mögött a telefonhoz, vedd fel a kagylót és tedd le jobbra. Nézd meg a papírjaidat, szerepel rajtuk egy szám. Tárcsázd ezt a telefonon.

10. Nyisd ki a szekrényt és menj át rajta a másik szobába. A földön a dobozban egy kulcsot találsz, az asztal jobb fiókjában pedig egy apró kulcsot.

11. Fordulj jobbra kettőt. A falon van egy kapcsoló, tedd rajta a felső lyukba a nagy kulcsot, az alsóba a kicsit és fordítsd el az alsót, majd a felsőt.

12. Menj balra és nézd meg az asztalon a nagy barna szerkezetet. Az egyik papírodon szerepel, hogy te vagy az M-24-7-69-es ügynök. Állítsd be a szerkezeten ezt, majd nyomd meg a gép alsó gombját és kapsz egy papírt.

13. Fordulj jobbra, menj vissza a szobába, majd menj ki az épületből az utcára és menj jobbra.

14. A bal oldalon van egy kisebb ajtó a falban, nézd meg és törd be az ablakát az újsággal. Nyúlj be a lyukon, majd menj be.

15. Odabent menj jobbra, majd be a szemközti ajtón. Az előtted lévő korláton van egy zár, nyisd ki, majd nézd meg odabent az asztalt. A legutóbbi papírod alsó részén találsz egy ötjegyű számot, pötyögd be ezt a szerkezeten. Nyomd meg a gombot és kapsz egy papírt. A fiókban találsz egy kulcsot.

16. Menj ki, majd menj jobbra a folyosón. Menj egyenesen és be a középső bejáraton. Nyisd ki a zárat a kulccsal és menj be.

17. A papírod szerint a könyv, amit keresel, Newton életrajza, így keresd meg az N betűs szekciót (a bal oldalon középtájon). Húzd ki az Ne fiókot és vedd fel a kártyát.

18. Menj ki ebből a helyiségből és menj be a bal bejáraton. Nyisd ki itt is a korlát zárját, majd dugd a kártyát a szerkezetbe és nyomd meg a gombot. Vedd fel a barna könyvet a szerkezet jobb feléből. Lapozz bele és találsz egy fotót.

19. Menj ki és menj be a jobb ajtón. A középen lévő szerkezeten válaszd ki a zürichi újságot, vagyis nyomd meg a harmadik gombot. Leereszkedik egy csomó újság, válaszd ki közülük az egyetlent, ami választható.

20. Nézd meg az asztalon az újságot, benne a jobb fotót és kattints a táskára rajta. Menj ki a helyiségből és kattints a jelre a padlón.

21. Beszélgess az elfogóddal. Utána fordulj jobbra és nézd meg az ágy jobb végét. Szedd le a rozsdás vasat a rácsról. Közben kapsz egy papírt, menj az ablakhoz és vedd fel.

22. Menj vissza az ágy végéhez és a vasaddal szedd le a másikat is innen. Nézd meg az ágy másik végét és innen is szedd le a vasakat.

23. Fordulj balra az üres falhoz. Piros repedéseket látsz rajta, dugd be ezekbe a vasakat egyenként. A jobb felső sarokban még két repedést találsz (az egyiket az ajtó ívénél), dugd be ide a maradék két vasat. Kattints még feljebb, így felmászol.

24. Ha vége a jelenetnek, menj a házhoz, nézd meg szemből és mássz fel a jobb oldalán. Odabent húzd meg a két kart, majd gyere vissza.

25. Menj a repülőhöz és vedd ki a kerekei elől az ékeket. Mássz be a pilótafülkébe és a jobb alsó sarokban húzd jobbra a gombot.

26. A repülő közepénél van egy propeller, indítsd be, majd szállj vissza a pilótafülkébe és húzd meg a botkormányt.

author: Sickestreality