Daymare Town 2, hungarian solution


DAYMARE TOWN 2 MEGOLDÁS

FONTOS: Nagyon szívesen írok megoldásokat, de nem azért teszem, hogy más egyetlen pillantás alatt átmásolja a saját honlapjára, pontos forrásmegjelölés (http://sickestreality.blogspot.com/) nélkül. Kérlek, te se tedd, köszi!

1. A földön találsz egy apró érmét.

2. Fordulj balra. A földön, kicsit távolabb még egy érmét találsz, a korlátnál pedig egy követ.

3. Fordulj vissza az ajtóhoz, majd menj tovább jobbra, ameddig tudsz. Itt is találsz egy érmét a földön.

4. Tedd a madzagodra a követ és akaszd a falon a fogantyúra. Menj be a lyukon, majd ott balra.

5. A földön a rács fölött újabb érme. Fordulj balra. A második ablakban még két érmét találsz.

6. Menj vissza és fordulj jobbra. Nézd meg az óriást, kattints a cigijére és add a kezébe az öngyújtódat. Menj be az ajtón.

7. Egy nagy téren vagy. Középen az asztalon három érmét találsz, a húson pedig egy kukacot.

8. Az épületek között jobbra találod a Wall Streetet, menj arra. A jobb oldalon menj be a Tenement House-ba és vedd fel a két érmét.

9. Menj vissza a térre és menj be a jobb oldalon az Aristocrat’s House-ba. Menj le a lépcsőn. A falon egy érmét találsz, az egérfogóban pedig sajtot. A földön még két érmét találsz.

10. Menj a térre, majd onnan balra be a múzeumba. Mindkét ablakban vedd meg, amiket látsz. (Helyezd az érméidet a mutatott helyekre, majd kattints arra, hogy Buy.)

11. Itt is találsz a földön három érmét.

12. Menj egyenesen, a jobb sarokban újabb érme. Add a jegyedet a fazonnak és menj be.

13. Menj be jobbra, a földön még két érmét találsz.

14. Menj vissza a térre. A jobb alsó sarokba kattintva a városkapuhoz jutsz. Add a kulcsot az itteni fazonnak és vedd fel a leesett kulcscsomót.

15. Menj vissza a térre és jobbra a Wall Street irányába. Menj a bal oldali házhoz és add a múzeumi prospektust az ott ücsörgő fazonnak.

16. Menj be és vedd fel a három érmét a földről. Az ablakból vásárolj meg mindent.

17. Menj ki és menj be ugyanennek az épületnek a jobb oldala mellett a sikátorba. Menj tovább egyenesen, vedd fel az érméket a földről. A szemetesben gyümölcsöt és újabb érmét találsz.

18. Menj vissza az utcára és menj be jobbra a Tenement House-ba. Odabent menj tovább és add a fazonnak a tablettát. Vedd fel az érmét, menj ki.

19. Menj vissza balra a sikátorba, fel a létrán, amíg meg nem látod a lufit. Vedd fel, majd menj vissza az utcára.

20. Menj egyenesen, majd jobbra és nyisd ki a kulcsaiddal az ajtót. Menj be és add a fazonnak a virágot. Menj be utána a házba, vedd fel az asztalról a tojást, a földről az érméket.

21. Menj vissza egészen a főtérig, be az Aristocrat’s House-ba és fel az emeletre. Add a haldoklónak a nálad lévő arzént.

22. Menj ki és be szembe a Butcherhöz. Nézz be az ablakon, majd nézz be újra és add a fazonnak a vizet. Nézz be újra és vedd fel a földről a tojást.

23. Menj a térre és a képernyő bal szélére kattintva menj az Aqueducthoz. A jobb oldali árkádok közül a középső alatt egy szobrot látsz. Kattints a medáljára és amikor kinyitja a száját, tedd bele a gyümölcsöt.

24. Menj hátrébb és vedd fel a medált.

25. Menj ki és be jobbra a Fisherman Alley nevű sikátorba. Menj balra kettőt, majd egyenesen tovább a partig. Itt fordulj jobbra és menj a mólóhoz. Itt is találsz érmét.

26. Menj a móló végéhez és tedd a horgászbot végére a kukacot. Kattints a fazonra, majd amikor kihalássza a sárkányt, kattints rá ismét. Vedd fel a halat.

27. Vágd fel a késeddel a halat és a sajtot.

28. Menj a főtérre, majd balra az Aqueducthoz. Nézd meg az ajtót és nyisd ki a kulcsoddal. Menj be egyenesen, majd tovább és jobbra. Menj be az ajtón.

29. Kattints a tyúkra, majd kapd el a tojást.

30. Menj vissza egyet, majd a fal mellett jobbra. Menj be a házba, fel az emeletre és nézz ki az ablakon. Add az óriásnak a medált és a halból szerzett medált. Kapsz egy tojást.

31. Menj ki innen, majd vissza a főtérre és a jobb alsó sarokba kattintva a városkapuhoz. Nyisd ki a kulcsaiddal és menj ki.

32. Menj jobbra, amíg egy ajtóhoz nem érsz. Nyisd ki ezt is és menj be. A sütőből vedd ki a kenyeret.

33. Vágd fel a késsel a kenyeret és tedd bele a sajtot.

34. Menj vissza a főtérre, majd onnan ismét az Aqueducthoz, át az ajtón, majd balra. Menj be a barlangba és add a fazonnak a szendvicset. Kapsz még egy tojást.

35. Menj a főtérre, onnan a múzeumba. Menj be a képekig, majd ott jobbra és tedd a tojásokat az üvegszekrénybe.

36. Menj ki, majd egyenesen és jobbra. Tedd a lufit a képre.

37. Menj ki a képcsarnokig és be a bal ajtón. Vágd el a késsel a köteleket, majd húzd meg fent a fogantyút.

author: Sickestreality